3 Dec 2015

KINGSLEY IGWE

My Husband Doesn’t Want People To See Our Baby – Tiwa Savage

3146996_tiwamain1e1447759616892

Nigerian singer, Tiwa Savage in an interview with Genevieve Magazine has explained why she and her husband , Tee billz decided to keep the face of the boy away.

According to her,

‘Well that’s his dad’s decision. Every mother wants everyone to see the picture of her baby. I want everyone to see how cute he is but I understand my husband’s perspective too. He is the head of the house so I have to respect his wishes. Eventually, we will reveal his face but for now, he wants only close family and friends to have the special moment to bond and not share it with the world yet.’

She also reflected on motherhood so far, recounting how it was hard to bond with her child after he was born.

‘I’m going to be as candid as I can be and Genevieve is the only press I’ve ever told. They say you bond instantly with your baby but I didn’t have that instant connection. I was in a 20-hour labour and just when I was about to push him out, his heart rate dropped, so there was a lot of panic in the room and we were all in tears.

Then, when he eventually came out, everyone screamed “congratulations” and they had to put him on my chest to bond. Instead, when they did, I said “he is beautiful, but can I sleep for just one hour?”

KINGSLEY IGWE

About KINGSLEY IGWE -

I've even gone so far as to verbalize it specifically, time is too precious to waste on trivial arguments and negativities. I'd rather get on to the more fun and rewarding stuff right away!

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
Saturday, 3 December 2016 at 09:43:00 GMT+1 delete

Dấm táo là món gia vị thơm ngon và cũng là một loại mỹ phẩm tại gia của chị em phụ nữ với nhiều tác dụng làm đẹp và rất tốt cho sức khỏe. vậy giấm táo có bán ở siêu thị không
whipping cream có bán trong siêu thị không Các loại sản phẩm whipping cream hiện nay không khó để mua được. Bạn có thể mua chúng trong các siêu thị lớn, chúng thường được để ở các quầy lạnh. Vì nếu tự làm whipping cream tại nhà thì khá tốn kém mà lại không được thơm như mua nên tốt nhất bạn nên ghé các siêu thị để mua cho chất lượng và bảo đảm.
Báo cáo thường niên vừa được công bố của Amazon cho biết Đức là thị trường lớn nhất của tập đoàn này bên ngoài khu vực Bắc Mỹ, tuy nhiên toàn bộ doanh thu và hầu hết lợi nhuận của Amazon Đức lại được báo cáo thông qua những công ty bị đánh thuế nhẹ ở Luxembourg.
Đồ chơi Kinetic Sand là gì? hay còn gọi là cát Kinetic Sand – cát động lực là một loại cát không dính tay giúp trẻ tạo hình một cách dễ dàng. Khi trẻ sử dụng các khuôn nhựa đồchơi cùng cát Kinetic Sand để tạo ra các lâu đài hay tòa nhà thì những lâu đài này cũng được tạo thành một khối khó bị đổ ngả so với việc sử dụng cát thông thường.
Ngày nay, đánh giá chất lượng đồng hồ orient vượt ra khỏi Nhật Bản nổi tiếng trên toàn thế giới. Với sự cạnh tranh gay gắt từ các thương hiệu đông hồ Thụy Sĩ, Hàn Quốc,… Orient vẫn giữ được hướng đi riêng và đúng đắn cho mình với sự phát triển và cải tiến trong chất lượng cùng sự đa dạng về hình dạng.
Trang time sale của amazon Nhật Bản, mỗi 1 ngày trang này sẽ cập nhật lại những sản phẩm sale 1 lần. Có những sản phẩm rất hot với số lượng hiếm ai nhanh tay mới mua được, và những sản phẩm được bán với số lượng nhiều hơn để tất cả mọi người đều có cơ hội mua.

Reply
avatar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...